Widget by:TwoSide

Str. Ion Slavici, nr. 75. Timisoara

 • WELCOME TO ANDRONIC PENSION...
  Warm and friendly atmosphere
  Colaj Pensiunea Andronic
 • AIR CONDITIONETED ROOMS
 • BREAKFAST INCLUDED
 • FREE WI-FI
 • WE SPEAK FOREIGN LANGUAGES

ACCOMMODATION IN TIMISOARA ON ANDRONIC PENSION

Shape
ABOUT US

Pensiunea Androniceste situată în vechiul cartier de şvabi, Freidorf, la marginea oraşului Timişoara, într-o zonă liniştită, departe de forfota zilnică. Va asteptam cu un cadru potrivit atat pentru turism, cat si pentru diverse evenimente.

Pensiunea dispune de un restaurant cu o capacitate de 80 de persoane, gradină de vară , terasă , sală de conferinţa cu capacitatea maxima de 40 de locuri, parcare păzita, spălătorie, internet wireless de mare viteză.

Pensiunea Andronic vă stă la dispoziţie cu 23 de camere şi un apartament. Aceasta este impărtită în două corpuri, corpul unu de 2 stele si copul doi de 3 stele.

Corpul unu este alcătuit din 15 camere din care 13 sunt duble si 2 single.Corpul doi cuprinde 8 camere duble de 3 stele şi un apartament cu pat matrimonial şi cada , deasemnea la 3 stele.

 

CAZARE IEFTINA TIMISOARA

Cele mai mici preţuri din Timişoara la cazare,oferim calitate la cele mai avantajoase preturi, incepand de la 75 ron/noapte cu micul de jun inclus.

Pentru mai multe detalii despre posibilitaţile de cazare, galerie foto cu camerele si alte detalii vizitaţi seciunea “Pensiune” a siteului nostru.

Scurt istoric al oraşului Timişoara “Mica Vienă“:

Istoria Timişoarei este una îndelungată care începe cu antice aşezări umane pe actuala vatră a oraşului şi mai apoi cu apariţia primei cetăţi fortificate, în jurul secolului XII. Cetatea a trecut prin diverse stăpâniri care i-au marcat profund cursul dezvoltării.

A început să se dezvolte sub stăpânirea ungară a lui Carol Robert de Anjou, în secolul XIV, devenind pentru scurt timp şi capitală a Regatului Ungar.

În 1716 istoria Timişoarei ia o puternică întorsătură, când cetatea e cucerită de Imperiul Habsburgic şi începe reconstrucţia şi dezvoltarea oraşului drept capitală a Banatului. Construcţia canalului navigabil Bega dă un avânt puternic dezvoltării economice şi a comerţului.

Oraşul cunoaşte o perioadă de înflorire fără precedent, ajungând să primească numele de “Mica Vienă“ a recunoaştere a importanţei şi frumuseţii lui.

TIMISOARA PHOTO GALLERY

 • Slider 1
 • Slider 1
 • Slider 1
LATEST DEALS

EXPLORE ROOMS


Camera 6 poate fi inchiriata in regim single la pretul de 155 RON [..]

47 €/ Zi

Camera 11 poate fi inchiriata in regim single la pretul de 155 RON, ia [..]

47 €/ Zi

Camera 22 poate fi inchiriata in regim single la pretul de 155 RON [..]

47 €/ Zi


Web Design& Hosting by Two Side